головна Проекти Дебати «Мости свободи...» українських письменників в Кіровограді

«Мости свободи...» українських письменників в Кіровограді

e-mail Друк PDF

23 травня письменники Антон КУШНІР та Валентин ТЕРЛЕЦЬКИЙ вперше проведуть літературні дебати в Кіровограді.

Тема обговорення «Мости свободи – шлях в Європу прокладуть українські письменники!». Спікери дебатів – письменники, і їх власне світосприйняття, почуття гідності і переконання повинні сприяти активізації громадської позиції суспільства, а запитання «Україна – кордони Європи?» стане основною темою публічних обговорень.

Зустріч розпочнеться об 11:00 в залі для науковців бібліотеки КДПУ ім. В. Винниченка, 3-й поверх (вул. Шевченка, 1).

З 16:00 на спілкування з письменниками запрошує обласна бібліотека ім. Д. Чижевського (зал гуманітарних наук, 3 поверх, вул. Велика Перспективна, 24).

Вхід на всі заходи вільний.

Співорганізатор у Кіровограді – «Український клуб». Організатори дебатів висловлюють подяку Олександру Ратушняку за допомогу в проведенні заходів.

Поїздка письменників відбувається відповідно до плану другого етапу спільного Проекту «Відкрита платформа для дебатів» Благодійного фонду "Фундація видавництва «Кальварія»" та ГО «Книжковий простір». Цей етап має назву «Література в українському контексті» і проходитиме до травня місяця 2012 року. Проект, який ставить за мету пропагування та поширення європейської практики публічного спілкування та діалогу, підтримано Програмою і³ Фонду Ріната Ахметова «Розвиток України». Спікери дебатів – письменники, і їх власне світосприйняття, почуття гідності і переконання повинні сприяти активізації громадської позиції суспільства.

 

translator google

ПРОЕКТ підтримують





 

ПАРТНЕРИ
першого етапу