головна Анонси Конкурс «Створи логотип для дитячої бібліотеки»

Конкурс «Створи логотип для дитячої бібліотеки»

e-mail Друк PDF

 

Логотип – явище просте й непросте водночас. Зайве розповідати, яку роль він відіграє для кожної організації, компанії, установи, торгової марки, книжкової серії.
А Центральна бібліотека імені Т. Г. Шевченка для дітей м. Києва досі не має логотипа!
Отож, видавництво «Грані-Т» і Центральна бібліотека імені Т. Г. Шевченка для дітей м. Києва оголошують конкурс на створення логотипа для бібліотеки.

Як узяти участь у конкурсі:
1. Створіть логотип для бібліотеки.

2. З 1 до 20 листопада 2011 року надішліть вашу роботу на електронну скриньку Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду із приміткою «Логотип для дитячої бібліотеки». Вкажіть також своє ім'я та прізвище, адресу, телефон.

Переможця конкурсу обиратимуть працівники бібліотеки. Найкраща робота стане офіційним логотипом Центральної бібліотеки імені Т. Г. Шевченка для дітей м. Києва, а також він отримає заохочувальний приз від видавництва «Грані-Т».

Кожну роботу, надіслану на цей конкурс, видавництво «Грані-Т» буде анонсувати в соціальних мережах з метою визначити переможця глядацьких симпатій. Автор логотипа, який отримає найбільшу кількість «лайків», отримає заохочувальний приз від видавництва. Розкажіть рідним, друзям, знайомим, колеґам про свою участь у конкурсі, щоб вони підтримали вас!

Бажаємо успіхів! І не зволікайте! Не втрачайте шансу порадувати своєю творчістю Центральну бібліотеку імені Т. Г. Шевченка для дітей м. Києва та її читачів!

 

 

 

translator google