головна Новини Оголошено конкурс рецензій на переклади з німецької

Оголошено конкурс рецензій на переклади з німецької

e-mail Друк PDF

Програма підтримки перекладів Німецького культурного центру Goethe-Institut в Україні презентує результати своєї роботи. Серед заходів, метою яких є привернути увагу до ста книжок, виданих за підтримки програми – конкурс рецензій на видані переклади. Конкурс триває з 5 березня до 5 квітня 2012 року, нагородження відбудеться на підсумковій церемонії 6 квітня 2012 року під час виставки «Книжковий світ». Організатор конкурсу – Goethe-Institut в Україні. Адміністратор конкурсу – Антон Санченко.

Список рецензованих книжок представлений на сайті http://100buch.in.ua, рецензійні примірники можна замовити в бібліотеці Goethe-Institut в Україні, купити в мережі книгарень "Є", прочитати в бібліотеці "Молода гвардія".

Головна нагорода – двотижневе мовне стажування в Німеччині в м. Берлін (без обмежень на рівень знання німецької мови). Goethe-Institut в Україні надає візову підтримку, покриває кошти на проїзд, проживання та оплачує мовний курс. Організатор встановлює також інші заохочувальні нагороди для всіх учасників конкурсу.

Більше читайте на сайті http://100buch.in.ua.

 

translator google