головна Анонси Звіт українських учасників Паризького Книжкового Салону - 2014

Звіт українських учасників Паризького Книжкового Салону - 2014

e-mail Друк PDF

31 березня 2014 р (понеділок, початок о 18:30) запрошуємо на публічний звіт учасників Книжкового Салону - 2014 в Парижі. Українські заходи в рамках одного з найбільших у світі книжкових форумів проходили в різних мистецьких закладах Парижа, Страсбурга, Бордо. В нашу делегацію увійшли письменники Андрій Курков, Юрій Макаров, Любко Дереш, Сергій Жадан, Марина Гримич, Антон Кушнір, Дмитро Чистяк, журналістка та громадський діяч Ірина Славінська, видавці, інші діячі культури.

В Книгарні Є (Київ, вул. Лисенка, 3) учасники поїзди поділяться своїми враженнями від спілкування з французькою публікою, а керівники Проекту розкажуть про найближчі плани з просування української літератури за кордоном.

Заходи у Франції проводили в рамках Проекту «Більше країн – Більше книжок» за сприяння Фонду Арсенія Яценюка «Open Ukraine», Фонду Ріната Ахметова «Розвиток України», Посольства Франції в Україні, Французького Інституту в Україні, Проекту «BookPlatform», ECF STEP Beyond, Асоціації МІСТ та особисто всесвітньовідомого економіста, громадського діяча, мецената Богдана Гаврилишина, а також професора Інституту східних мов та цивілізацій (Париж) Ірини Дмитришин.

Вхід вільний.

 

translator google