головна Новини 1 000 000 думок про книгу

1 000 000 думок про книгу

e-mail Друк PDF

Акція «Комсомольской правды в Украине» і Благодійного фонду «Обдаровані діти - майбутнє України» «1 000 000 думок про книгу».
Мета конкурсу - привернення громадської уваги до проблеми кризи читання серед молоді, популяризація книги та заохочення молоді до систематичного читання. 
Шлях реалізації: залучення до участі в конкурсі читачів газети «Комсомольская правда в Украине» та анкетування громадян України на відкритих заходах пов’язаних з книгою (ярмарки, фестивалі, виставки) за участі Фонду. 
Благодійний фонд узагальнить зібрані думки і видасть Альманах «Думки про книгу». Альманах буде включати два розділи висловлювань видатних та відомих людей та думки про книгу пересічних громадян України.  На сьогодні Книга рекордів України підтвердила унікальність Всеукраїнської промо-акції «1 000 000 думок про книгу» та планує занести встановлений рекорд до категорії «Культура, благодійність, добрі вчинки».
Чекаємо Ваші думки на адресу: 04080, Київ, вул. Фрунзе, 104, 6 поверх, редакція «Комсомольской правды в Украине» або на  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду з позначкою теми: «1 000 000 думок про книгу»

 

translator google