головна Анонси Конкурс "Юний читач"

Конкурс "Юний читач"

e-mail Друк PDF

Міжнародний пізнавально-розважальний журнал для дітей "Один дома +" засновує 15 іменних стипендій для дітей, які найбільше читають в Україні. Вік учасників – до 12 років. Стипендії отримають переможці конкурсу "Юний читач".

1 тур "Відбірковий"
Щоб взяти участь у конкурсі на отримання стипендії, необхідно не пізніше 31 серпня 2011 року надіслати до редакції (поштою або скан чи фото на e-mail):
– перелік прочитаної у 2011-му році літератури (казки, оповідання, повісті);
– ксерокопію (або скан) читацького абонементу шкільної і (якщо є) міської, районної або обласної бібліотек;
– заявку на участь у конкурсі (у довільній формі). Заявка обов’язково має містити рік народження дитини, місце проживання (область, місто або селище), контактний телефон (дитини або батьків) і e-mail (якщо є).

2 тур "Фінал"
Фіналістам, відібраним у 1 турі, для підтвердження своїх результатів буде потрібно відповісти на запитання по змісту прочитаних книг і надати (бажано) читацький щоденник. Переможці будуть визначені у вересні 2011 року.

15 переможців з вересня 2011 року по 31 травня 2012 року отримуватимуть щомісячну грошову стипендію від редакції журналу "Один дома +". Переможцям конкурсу будуть вручені (або надіслані) пластикові карти, на які щомісяця нараховуватиметься стипендія. Батьків юних читачів нагородять дипломами і призами від журналу "Один дома +".

Довідки за телефоном – (093) 421-33-60.
Адреса для листів: 51934, Дніпропетровська область, м. Дніпродзержинськ, а/я 1026
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Інформацію про перебіг конкурсу можна знайти на сайті "Літературна Дніпропетровщина" – http://www.dniprolit.org.ua

 

translator google