головна Виставки
анонси виставок

Український літературний фестиваль і донецькій "Ізоляції"

e-mail Друк PDF

ІЗОЛЯЦІЯ представляє новий проект — перший український форум письменників Український літературний фестиваль в ІЗОЛЯЦІЇ, що відбудеться 23-25 квітня 2014 року. Місце проведення — місто Донецьк. І вже сьогодні — це виклик.

З 23 по 25 квітня близько 20 письменників — переважно з України, однак, і з інших країн світу — зберуться в ІЗОЛЯЦІЇ, щоб поділитися своїми ідеями, думками та світоглядом з відвідувачами унікальної події, яка збере більше 2000 людей. Враховуючи важливість гарного старту в перший рік проведення Українського літературного фестивалю, куратором проекту ІЗОЛЯЦІЯ запросила одного з найперспективніших українських письменників — Любко Дереша, який запропонував тему Мова та насильство з метою розвити її крізь багатоманітність запропонованих робот та поглядів. Формат фестивалю передбачає різноманітні зустрічі між письменниками та читачами у кожному куточку ІЗОЛЯЦІЇ, яка представляє собою постіндустріальний простір у Донецькому регіоні.

Детальніше...
 

Паризький Книжковий Салон – 2014. Український аспект

e-mail Друк PDF

Українські заходи в рамках одного з найбільших у світі книжкових форумів – Паризького Книжкового Салону (21.03–24.03.2014) цього року традиційно не обмежаться подіями на виставковому стенді Open Ukraine, а проходитимуть в різних мистецьких закладах Парижа, Страсбурга та Бордо.

В українську делегацію до Франції ввійшли письменники Андрій Курков, Юрій Макаров, Любко Дереш, Сергій Жадан, Марина Гримич, Антон Кушнір, Дмитро Чистяк, журналістка та громадський діяч Ірина Славінська, видавці, інші діячі культури.

Детальніше...
 

Лейпциг читає Україну: українські письменники і видавці розкажуть Німеччині про Євромайдан

e-mail Друк PDF

Революційні дискусії, несподівані читацькі тандеми та літературні новинки: українські автори та видавці втретє вирушають на Лейпцизький книжковий ярмарок.

Українці представлять проект «Лейпциг читає Україну» на Лейпцизькому книжковому ярмарку (Німеччина), який триватиме 13-16 березня. 48 назв видань на книжковому стенді та 15 подій у літературній програмі – такий багаж привезуть до Німеччини 23 учасники української програми.

Детальніше...
 

Книжковий ярмарок на головній вулиці Одеси

e-mail Друк PDF

Зеленая волна - це соковите словосполучення асоціюється з пишним зеленим листям молодого дерева, яким пахнуть щойно надруковані книги. Зі свіжим морем, яке накриває з головою. З життям, з літом і рухом! Саме тому таку назву носить літня книжкова виставка-ярмарок біля моря - подія, яка несе вихор книг, накриває книжковими новинками всю Одесу! Сімнадцята Міжнародна книжкова виставка-ярмарок «Зеленая волна» відбудеться під відкритим небом на вулиці Дерибасівській з 1 по 4 серпня 2013 року.

Кораблів в зелених хвилях одеського моря книг буде близько 150 - серед них видавництва, книготорговельні організації України та Росії, культурні та навчальні центри.

Детальніше...
 

Відкриття книжкового МЕДВІНу

e-mail Друк PDF

6 вересня о 12:00, виставковий центр “КиївЕкспоПлаза”
Літературна кав`ярня, павільйон 3, вхід К (вул. Салютна, 2-Б, ст.м. Нивки)

Офіційне відкриття виставок “15 Київський книжковий ярмарок МЕДВІН” та “МЕДВІН: Рукоділля і хобі” та спеціальної експозиції «Лялькова країна» відбудеться 6 вересня о 12:00 за участі:
Едвіна Задорожнього, генерального директора виставкової компанії “МЕДВІН”;
Братів Капранових, письменників, видавців;
Макса Кідрука, письменника, мандрівника;
Олександра Афоніна, президента Української асоціації видавців та книгорозповсюджувачів.

Детальніше...
 


Сторінка 2 з 5

translator google