головна
Книжкова сотня


«Книжкова сотня» збирається на Черкащину

e-mail Друк PDF

10 грудня 2014 р. запланована поїздка письменників та передача книжок в рамках Проекту «Книжкова сотня». Бібліотеки-партнери цього разу такі:
Смілянська центральна районна бібліотека;
бібліотека села Червона Слобода;
Обласна бібліотека для юнацтва ім. Василя Симоненка (м. Черкаси).

Учасниками поїздки будуть письменники Андрій КОКОТЮХА, Ірен РОЗДОБУДЬКО, бард та кіносценарист Ігорь ЖУК та голова правління ГО «Книжковий простір» Микола Кравченко. Нагадаємо що наш Проект є спільним з Українською Асоціацією видавців та книгрозповсюджувачів та його підтримує МО «Остання Барикада».

Цього разу організатори не обмежували перелік книжок за вибором читачів та бібліотекарів і от який він вийшов:

Детальніше...
 

«Зброю» в палітурках для сіверян привезла «Книжкова сотня»

e-mail Друк PDF

Джерело: Високий Вал

Культурна еліта України: Юрій Макаров, Андрій Кокотюха, Микола Кравченко і Анатолій Дністровий у рамках проекту «Книжкова сотня» відвідали Чернігівщину.

На замовлення трьох сіверських книгозбірень літератори привезли близько сотні придбаних за власні кошти книг сучасних українських авторів.

Ініціатор проекту «Книжкова сотня» – відомий літератор, «золотий письменник України», до речі, наш земляк (уродженець Ніжина) Андрій Кокотюха.

Оскільки від родом з Чернігівщини, то і «експериментальний» етап проекту вирішив провести саме в нашій області.

Детальніше...
 

Список книжок першого етапу "Книжкової сотні"

e-mail Друк PDF

Остаточний список книжок, які передаються в три бібліотеки Чернігівщини в рамках першого етапу Проекту "Книжкова сотня" (28 серпня 2014 р).

Останнє оновлення на Середа, 27 серпня 2014, 12:16 Детальніше...
 

Перша "Книжкова сотня" вирушає на Чернігівщину

e-mail Друк PDF

Андрій Кокотюха з книжками для Чернігівщини28 серпня 2014 р вирушаємо вручати книжки, які закуплені відповідно до Проекту "Книжкова сотня", на Чернігівщину. За підтримки МО "Остання Барикада" Олеся Донія в дорогу вирушають письменники Андрій Кокотюха, Юрій Макаров, Анатолій Дністровий та голова правління ГО "Книжковий простір" Микола Кравченко.

Книжки передаватимуться в Іванівську сільську бібліотеку Чернігівського району, Чернігівську міську бібліотеку імені М. Коцюбинського та Менську районну бібліотеку. Організатор подій на місцях - чернігівська "Просвіта".

Детальніше...
 

Кошторис Першого етапу Проекту «Книжкова сотня»

e-mail Друк PDF

Проект «Книжкова сотня» починає працювати з апробаційного етапу. Станом на сьогодні отримані перелік потреб з Чернігівщини на першу сотню актуальних книжок для наступних бібліотек:

- Чернігівська міська бібліотека;
- Менська районна бібліотека;
- Іванівська сільська бібліотека Чернігівської районної централізованої бібліотечної системи.

Організаторами «Книжкової сотні» складено кошторис першого апробаційного етапу на суму 4706 грн.

Виконати перший етап планується за рахунок асортименту мережі «Книгарня Є» та безпосереднього постачання від видавництв. Перелік книжок, котрі мають у відібраних на першому етапі бібліотеках найвищий читацький попит, опубліковано в Кошторисі етапу. Плановий термін проведення цього етапу - з 25 червня по 15 серпня 2014 року. На етапі поповнення трьох бібліотек Чернігівщини планується відпрацювати технологію роботи Проекту. В разі успішного проходження пробного етапу "Книжкова сотня" буде постійним проектом, котрий охопить всі регіони України. Організатори Проекту відкриті до співпраці. Пропонуємо долучатися небайдужим! Оновимо бібліотеки разом!
Організатори Проекту: Українська асоціація видавців та книгорозповсюджувачів та ГО "Книжковий простір"
Статті витрат: 1. закупівля книжок (врахована вартість за ціною мережі "Книгарня Є"); 2. транспортно-експедиційні витрати; 3. організаційні витрати.
Передача книжок в бібліотеки планується в рамках спеціальної поїздки за участі письменників.

Останнє оновлення на П'ятниця, 20 червня 2014, 12:53 Детальніше...
 
Більше статтей...


Сторінка 2 з 3

translator google