головна Проекти

Новий Проект для підтримки толерантності суспільства «Інші. Трансформація (не) прийняття»

e-mail Друк PDF

Проект «Інші. Трансформація (не) прийняття» – це серія аналітичних статей та ґрунтовних розмов із представниками ЛГБТ-культури – іноземними видавцями, письменниками, а також літературними критиками. Матеріали викладатимуться у вигляді тексту, супроводжуватимуться фото й інфографікою, коментарями експертів і фактичними даними на нашому сайті – sferaua.com, популяризуватимуться у соцмережах і на сторінках партнерів.

Завдяки проектові ми створимо нове дискусійне поле, розширимо коло потенційних читачів книг такої тематики, а й у перспективі – спровокуємо появу нових видань на українському ринку про ідентичність, сексуальну орієнтацію, іншість.

Проект розраховано в роботі до кінця 2016 року.

Детальніше...
 

Український вимір. Передача з Андрієм Кокотюхою

e-mail Друк PDF

За пару хвилин до ефіру: Аліна Акуленко, Андрій Кокотюха, Микола КравченкоКокотюха Андрій має співатора! Її звуть... Так, це жінка! Як колишніх розвідників не буває, так і не буває колишніх алкоголіків! Одкровення від Андрія - все тут! Зафіксовано. Слухайте розмову з "найплодовитішим" українським автором...

слухати...

Останнє оновлення на Середа, 13 квітня 2016, 22:14 Детальніше...
 

Книжкова сотня в Баришівці

e-mail Друк PDF

9 жовтня "Книжкова сотня" передала чергову партію замовлених книжок в Баришевську районну бібліотеку на Київщині. Ми вдячні директору Баришевської ЦБС Галині Василівні Пацаловській і всьому колективу бібліотеки за чудову організацію заходу та гостинність.

Короткий коментар від Андрія Кокотюхи:
Вона працює. Вона – це Книжкова сотня. Тепер на два фронти: фронт і тил. Книги йдуть для солдаті у госпіталі та на передок. І – в районні та сільські бібліотеки, як на фото. Це – Баришівський район, Київська область. 6 бібліотек, включно з Баришівською, отримали книги, які ЗАМОВИЛИ ЧИТАЧІ, а не Джойса. Паралельно йде процес реформування всього цього. Тому скоро так буде в Законі: бібліотекам будуть іти лише ті книги, на які є попит. Масовий. І видавати в Україні будуть це - літературу масового попиту.

Детальніше...
 

"Книжкова сотня" на Поділлі

e-mail Друк PDF

Андрій Кокотюха зі своїм книжковим доробком (фото Геннадія Мінченка)6 та 7 квітня 2015 р. в рамках проекту "Книжкова сотня" відбудеться поїздка Поділлям письменника Андрія Кокотюхи та голови правління ГО "Книжковий простір" Миколи Кравченка. Під час зустрічей в Хмельницькому, Кам'янці-Подільському та Дунаєвцях запланована передача зібраних по Проекту книжок місцевим бібліотекам.

План зустрічей з читачами: 6 квітня 2015 р. з 15:00 в обласній бібліотеці для юнацтва (вул. Соборна, 33), з 17:00 в обласній філармонії (органний зал); 7 квітня з 12:00 в Дунаєвецькій районній бібліотеці, з 15:00 в Кам’янець – Подільській міській бібліотеці ім. Затонського.

Сьогодні продовжується збір книжок та коштів по замовленню бібліотек Хмельницького.

Детальніше...
 

Перелік книжок, які замовлені бібліотекою Хмельницька

e-mail Друк PDF

ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСНА БІБЛІОТЕКА ДЛЯ ЮНАЦТВА

березень 2015

Детальніше...
 

Запрошуємо на зустрічі з письменниками на Черкащині

e-mail Друк PDF

Андрій Кокотюха, Ірен Роздобудько, Ігорь Жук

10 грудня в рамках проекту «Книжкова сотня» відбудеться поїздка письменників Ірен Роздобудько, Андрія Кокотюхи та Ігоря Жука на Черкащину. В плані поїздки передача книжок, які зібрані на замовлення відвідувачів бібліотек та спілкування з читачами.

Запрошуємо на заходи відповідно до такого графіку (вхід вільний):

з 11:00 - Смілянська центральна районна бібліотека (с.Плоске, Смілянський р-н);

з 14:00 - обласна бібліотека для юнацтва ім. Василя Симоненка (м. Черкаси, вул. Ільїна, 285).

з 16:00 - бібліотека села Червона Слобода;

з 18:00 - книгарня «Буквиця» (м. Черкаси, вул. Остафія Дашковича, 19, другий поверх).

Модератор зустрічей - голова правління ГО «Книжковий простір», видавець Микола Кравченко.

Детальніше...
 


Сторінка 1 з 10

translator google